Ensimmäistä kertaa kävin Käsityömessuilla ja mukava kokemus kaiken kaikkiaan oli. Kolme tuntia vierähti tuossa tuokiossa ja kauemminkin olisin saanut aikaa siellä menemään mutta miesväki halusi jo pois. Kyllä siellä miehillekin jotakin oli mutta huomattavasti vähemmän kuin meille naisväelle. Sinellin osasto taisi kaikista enemmän minua puoleensa vetää ja sieltä myös etupäässä ostokseni tein.

Käteeni tarttui muunmuassa Fiskarsin kukkalävistin sekä Sizzixin stansseja muutamia.

Tässä ostoksiani.
Kaikki eivät kuitenkaan Sinellin osastolta ole.

1889984.jpg

BigShotin ostin tuossa keväällä ja nyt pikkuhiljaa olen stansseja ostellut ja varastojani kartutellut. Välillä tuntuu kyllä siltä että opettaja pitäsi vieressä olla ja kädestä kiinni pitäen näyttää miten homma toimii mutta ehkä tuossa ajan saatossa homma alkaa luistamaan.

Pojalleni ostin, kun kova kalastamaan on, terässaippuan, jottei tarvitse kalalta haisevin käsin kotiin palata. Ja niin kiva saippua on ettei uppoa vaikka veteen putoaisikin.
Hyvin mieleiset tuomiset olivat hänelle kun kaveriksi saippualle ostin ruodon poistimen (vai mikä nyt lieneekään oikealta nimeltä) ja työkalun jolla helpotetaan kalan nylkemistä ja fileoimista eli siis jonkinlainen kalapiikki.