1132790.jpg

1132791.jpg

Mitä mahtaa Mirri miettiä? Eipä katti tiedä mitä on tammikuussa kisulla edessä. Näyttelyyn on nyt aikaa noin kuukausi. Pian on siis edessä ainakin rasvahännän pesu Fairylla. Parasta pesuainetta siihen tarkoitukseen.
  Ensi viikolla mennään hakemaan tehosterokotteet flussaa ja kissaruttoa vastaan, sillä rokotteet tulee antaa n. 20 päivää ennen näyttelyä. Siinäpä sitten suurimmat valmistelut sillä verhot yms. sellaiset rekvisiitat ovat jo valmiina. Vähän kyllä jännittää lähteä ihan viralliseen näyttelyyn kun sellaista kokemusta en ole vielä kissani kanssa saanut. Joku on kyllä sanonut että kun kerran käy näyttelyssä niin se on sitten menoa. Voihan asiassa olla perää, sillä esittelynäyttelyn jälkeen innostuin virallisesta näyttelystä.
 En kyllä oikein tiedä mitä kissan turkille pitäisi vielä ennen näyttelyä tehdä. Pesua se ei kaipaa sillä Norjalaisen metsäkissan turkki ei juurikaan pesua kaipaa kuin hännän juureen. Mirrimme on sisäkissa joten likaantumista ei sisätiloissa juurikaan tapahdu. Harjaamista harrastetaan muutamia kertoja viikossa.
 Kissan näyttelyasentoa harjoitetaan lähes päivittäin ja melko mukavasti se siihen asettuu vaikkakaan kovin pitkiä aikoja ei kyllä siinä viihdy.