Viime sunnuntaina kello siis pärähti 3:30 soimaan ja vähän sikaan sitä mietti että mikä päivä ja mikä valuutta ennenku todellisuus palasi. Onneksi olin kaukaa viisas ja pakkasin kaikki tavarat aamuksi valmiiksi. Klo 4.15 lähdimme hakemaan kyytikaveriamme mukaan ja sinne kollit vierekkäin tila-auton takatilaan.
Kyllä oli yksinlaulu konsertti takana pitkin matkaa kun ei ilmeisesti kyyti meidän kollia miellyttänyt. Välillä kullosti siltä että äitiä olisi huudettu... Ei siinä lohdutukset auttaneet ja voivottelut vaan kestettävä oli. Seuralainen tyytyi vain kuuntelemaan kaverin valitusta.
Heti alkumatkasta sanoin miehelle et menovesi on sitten aika vähissä et jos otettas heti alkumatkasta lisää mut kokenut matkaaja tokaisi vaan  et "kyl tuolla vielä pääsee". Siinä vilahti Somerharjut ohi ja bensavalokin alkoi vilkutuksen. Seuraavasta asemasta oli tarkoitus ottaa mut siel luki et asema on suljettu. Tämän jälkee mieskin jo tokaisi että "perhanan bensa". Tuolloin ajattelin et nyt taitaakin olla jo tosi kyseessä kun hänkin jo noin sanoo.  No Tirvaan päästiin ja matka jatkui tauon kera pääkaupunkiin  ilman sen suurempia kommelluksia.
Wanha Satama l(näyttelypaikka)öytyi niinkuin olisimme siellä aikaisemmin käyneet. Ei ollut vielä jono lääkärintarkastukseen kuin muutaman kissan verran ja pääsimme jouhevasti ilmoittautumiseen asti. Hiki pukkas päälle kaiken jännityksen ja tavaroiden raahaamisen kanssa.  Häkit löytyivät hyvältä paikalta ja sitten vain sisustuspuuhiin.
Kyllä oli katti venytyksien tarpeessa kun pääsi kuljetusboksista pois.
1231721.jpg
Tässä kategoria kakkosen näyttelytila. Kaksi muuta tilaa löytyivät erillisistä halleista.  Runsaasti oli kauppiaita myymässä aiheeseen liittyviä tuotteita.1231726.jpg
Nyt on  kisu asettunut paikoilleen ja siinä sitä ihmetellään että mikäs paikka tämä oikein on. Eipä tehnyt hänen mieli häkistä ulos vaikka oven piti auki. Naapurihäkissä matkakaveri mustasavu norski. Sunnuntaipäivänä kissoja oli paikalla 614.
Tämän jälkeen piti sitten pitää huolta siitä että oli oikeaan aikaan oikean tuomarin luona arvostelussa. Näyttelyluettelosta sain lukea ettei kastraattiurokselle löytynyt kilpakaveria.
1231734.jpg
Tässä tuomari ihmettelee että minkähän värinen tämä kissa oikeasti on...!! Ei hänen mielestään ole rekisterikirjassa mainittu sinitäplikäs vaan enemmänkin hopea. Kissakin taitaa olla vähän hämillään koko tilanteesta. No joka tapauksessa mirrini sai hyvät arvostelut kaikenkaikkiaan ja ensimmäinen serti napsahti hänelle. Näitä sertejä tulee nyt sitten saada kolme eri tuomareilta jotta kipuamme seuraavalle portaalle eli premior.
1231744.jpg
Seuraava kisa johon vielä ehtisin ilmoitautua olisi Kirkkonummelle maaliskuussa. Kimppakyyti olisi jo tarjolla. Kiva kokemus kaikenkaikkiaan mutta totesin tuossa tuomarin pakeilla ollessani että englannin kissasanasto on kyllä melko hukassa...