...tätä tautia jota yli vuorokauden olen potenut. Vatsatauti.
Töissä tautia liikkeellä. Ensimmäisestä aallosta selvisin vaan en enää toisesta. Tauti vei kyllä voimat täysin. kun ripulista selvisin niin sitten nousi kuume. Nukuin vuorokauden melkein yhteen putkeen mutta nyt on jo helpompaa. Kuumeet poissa.
Illalla piti lähteä työkavereiden kanssa työkaverin eläkeläis juhliin mutta ei siitä mitään tule kun ei ruoka maistu...

Eilen piti kuumeisena raahautua äidin kissaa syöttämään. kun en viitsinyt veljiäni vaivata kun he ovat jo siellä monena päivänä käyneet. Lossia odotellesani ei meinanneet silmät pysyä auki ja koko matkan jännäsin että tuleeko asiaa vessaan sillä sellaista ei tietenkään matkan aikana olisi mistään löytynyt vaan tien pientareelle olisi tullut kiire.

Äidistä:
Äidin polvileikkaus meni hyvin ja huomenna olisi sitten jatkohoitopaikkaan meno. Pyysin kotiutushoitajaa juttelemaan äidin kanssa siitä miten tässä nyt jatkossa edetään koska kotiutus tuntui melko mahdottomalta näin pian. Vain 5 päivää leikkauksesta ja jo kotiin. No, hän oli onnekas ja pääsee huomenna siirtymään kuntoutukseen. Paikka on kodinomainen hoitopaikka, jossa ollaan omissa vaatteissa ja ruokaillaan yhteisessä päivähuoneessa. Omat lääkkeet tulee myös olla mukana.
En tiedä mitä sitten kun äiti kotiutuu sillä tässä hoitopaikassa pidetään potilasta vain noin kaksi viikkoa ja sitten kotiutetaan.  Suunnitelin kotiutushoitajan kanssa(puhelimitse)että jatkossa voisi kodinhoitaja käydä auttelemassa aamuisin ja iltaisin ja sitten vielä järjestetään ateriapalvelu. Ehkä näillä avuilla päästään alkuun siellä kotona.