Halusin jotenkin muistaa ja kiittää kissojeni kasvattajaa ihanista kissoista, joten tein kortin jossa muutamia kuvia Nipsusta ja Hemulista. Viimeeksi kotiimme saapunut Hemuli alkaa jo olla kotiutunut ja Nipsukin ilmeisesti hyväksyy jo tulokkaan jos nyt kaverin tolkuttomasta nuolemissta voi jotakin päätellä. Välillä on Hemuli yltä päältä märkä hyvästä huolenpidosta.

Illat on yhtä juoksemista paikasta toiseen milloin kukakin etunenässä. Ei pysy matot suorana eikä liinat pöydällä. Itsekin pitää välillä seinistä pidellä kiinni kun juoksevat jalkojen välistä tai sohvalta toiselle hyppien meistä toisen lajin edustajista piittaamatta.

Ei kuitenkaan mene päivää etteikö pitäsi väliin mennä kun pienempi huutaa tuskissaan kun Nipsulta päreet palaa toisen leikkiin.

Yöt vielä viettävät eri huoneissa ihan sen vuoksi että saataisiin me työssä ja koulussa käyvät riittävästi unta päivän aherrusta varten. Hyvin nuo nukkuvat eivätkä juurikaan huuda toisiaan. Mitä nyt isompi joka ilta ilmoittaa että hänkin olisi halunnut äipän viereen nukkumaan...
 
Mustassa ympyrässä lukee: Dogs have owners. Cats have staff.
2087095.jpg



2087105.jpg
Ylimmässä kuvassa lukee: Master of the house ja samassa kuvassa  alareunassa että "what`s new pussycat?

Sen alapuolella olevassa kuvassa lukee: The bed isa mine...you can sleep...wherever.
Ja Hemppa vastaa että: I don`t know, I don`t care!