...oli meno sit sinne Keittiökeskukseen selvittelemään "laatikkosotkua".  Mietittiin etukäteen ettei ryhdytä odottelemaan uusia laatikoita vaan tyydytään tähän "kämmiin" jonka olivat saaneet aikaiseksi. Vähän kyllä harmittaa se, että laatikkojen määrä keittiössämme vähenee mutta jospa se poikisi sen, että tulisi heitettyä sellaista pois mitä ei todellakaan tarvitse ja sitähän kyllä löytyy. No sinne sit mentiin sillä asenteella että sovittu oli kyllä, että laatikoiden määrä olisi sama kuin entisessä eli 5 kpl päällekäin. Mies hoiti asian esittelyn. Vähänkö oli "mittamies" nolona virheestään. Yritti kyllä kovasti laskeskella lukemiaan ja lopulta oli pakko tunnustaa, että virhe mikä virhe oli tapahtunut mittauksessa.
En kyllä voinut olla sanomatta meidän lukuisista käynneistämme liikkeessä unohtuneita tavaroita noutamassa ja että sen kyllä tulisi myös loppulaskussa näkyä ja antoihan hän sitten loppusummaan vielä vähän alea eli 130 €. Yhden laatikon hinta oli n.35 €.
Tänään 18.12 on vielä muutamia kaapien ovia asentamatta paikoilleen ja sitten onkin suurin osa työstä tehty. Tausta alumiinia ei ole vielä edes tilattu eikä myöskään jalkalistoja. Kaiken kaikkiaan keittiön ilmeen muuttaminen alkaa olla loppusuoralla.